Remorci Furrier B18

Remorcă cu boghiu Furrier de fabricație maghiară: șasiu flexibil, remorcare ușoară, axe BPW cu centru de greutate scăzut, sistem de frânare Wabco, boghiu Jost, arcuri parabelle germane și oțel de înaltă rezistență cu o greutate totală de 18 tone și o capacitate de 20 mc.

Eficiența și funcționarea optimă în activitatea agricolă vor deveni din ce în ce mai importante în viitor. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să se acorde o atenție specială nu numai mașinilor, ci și echipamentelor importante de transport și logistică, cum ar fi remorcile. Remorcile Furrier sunt mai apropiate de modelele orientale în ceea ce privește prețul, dar cu siguranță comparabile cu modelele occidentale în ceea ce privește calitatea.

 

TipLungime totală (mm)Lungime interioară (mm)Înălțime interioară (mm, cu obloane)Lățime interioară (mm)Ecartament (mm)Grautate proprie (kg)Capacitate de încărcare (kg)Volum (m3)RoțiÎnclinareFrâne (cu regulator automat al forței de frânare)
Furrier B-187730538015002370190041001400020385/65R22,5 reșapat2 părțiFrână cu aer pe 2 circuite

Solicitați oferta noastră astăzi

Imaginile sunt ilustrații, nu corespund în totalitate cu adevărul. Denumirea produsului poate diferi de cea indicată în oferta de preț, dar conținutul tehnic este același. Nu luăm responsabilitate pentru eventualele greșealri ortografice. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați, colegii noștri vă vor ajuta cu plăcere!