Furrier B18 pótkocsi

Magyar gyártású Furrier forgózsámolyos pótkocsi: rugalmas alváz, könnyű húzhatóság, alacsony súlypont BPW hidak, Wabco fékrendszer, Jost forgózsámoly, német parabell rugók és nagy szakítószilárdságú acélból gyártott 18 tonnás össztömegű és 20m3-es kapacitású kocsi.

A mezőgazdasági munkák során a hatékonyság és az optimális működés egyre nagyobb hangsúlyt fog kapni a jövőben. Ennek érdekében nem csak gépparkra kell kiemelten odafigyelni, hanem az olyan fontos szállítási és logisztikai eszközökre is, mint a pótkocsi. A Furrier pótkocsik árkategóriájukat tekintve inkább a keleti, minőségüket tekintve viszont biztosan a nyugati modellekkel hasonlíthatóak.

 

TÍPUSTeljes hossz (mm)Belső hossz (mm)Belső magasság (mm, magasítóval)Belső szélesség (mm)Nyomtáv (mm)Saját tömeg (kg)Teherbírás (kg)Térfogat (m3)AbroncsBillentésFék (automata fékerőszabályzóval)
Furrier B-187730538015002370190041001400020385/65R22,5 futózott2 oldalra2 körös légfék

Kérje ajánlatunkat még ma

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!