Keresés
Close this search box.

Zürn 150

Modell neve: 150

Típus: Univerzális parcella kombájn

A ZÜRN 150 univerzális parcella kombájn egy megbízható és jól bevált gép. Kompakt kialakítása ellenére a ZÜRN 150 még a legmagasabb terméshozam mellett is lenyűgözi a magas betakarítási teljesítményével.

A ZÜRN 150 új komfortfülkéje teljesen új térérzetet kelt. A kezelőszervek és a hajtókar most ergonomikusan a kartámaszba kerültek.

A ZÜRN 150 univerzális parcellakombájn megbízható és bevált erőgép. Kompakt kialakítása ellenére a ZÜRN 150 még a legmagasabb terméshozam mellett is lenyűgözi a magas betakarítási teljesítményt.

A kiegészítő komponensek átfogó választéka lehetővé teszi a parcella-kombájn lehető legjobb adaptálását a különböző feladatokhoz. Minden gép egyedileg készül, az Ön kívánsága szerint. Számos változat közül választhat: a kaszagerendely szélességétől a fülke felszerelésén át a gabonagyűjtésig vagy a mintatárolásig.

  • Univerzális, kompakt kivitelben.
  • Rendkívül erős és erőteljes – még a legnagyobb parcellahozam mellett is.
  • Kiváló terméstisztaság a keverékmentes betakarítás.
  • Bevált, megbízható működési elv.
  • Egyedi igényeire szabva – Németországban fejlesztve és gyártva.
  • Egyszerű karbantartás és gyors szerviz.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Zürn 150 galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!