Keresés
Close this search box.

Zürn 130

Modell neve: 130

Típus: Könnyű parcella kombájn

Innovatív ZÜRN 130 könnyűszerkezetes rendszer a teszthelyek közötti gyors és egyszerű szállításhoz. A ZÜRN 130 kombájn fejlesztése során következetesen a könnyű anyagokra helyezték a hangsúlyt. A parcellakombájn össztömege még a mérlegrendszerrel is kevesebb, mint 2600 kg, ezért tökéletes a 3,5 tonnás pótkocsival történő szállításhoz.

  • A tisztítás egyszerűen beállítható egyetlen szitarendszerrel – gyorsan tisztítható.
  • Könnyebb hozzáférés a cséplődobhoz az összecsukható vezetőplatformnak köszönhetően.
  • Egyéni adaptáció a mérlegrendszeren, nedvességmérésen, mintavételen, zsákoló állványon, gabonatartályon és számos egyéb lehetőségen keresztül.

Az egyszerű és megbízható parcellakombájn kis parcellák gazdaságos csépléséhez és kisebb próbaültetvényeken való használatra lett fejlesztve.

Az innovatív ZÜRN 130 könnyűszerkezetes rendszer a teszthelyek közötti gyors és egyszerű szállítást teszi lehetővé. A ZÜRN 130 parcella kombájn fejlesztése során következetesen könnyű anyagokat használtak. A parcella-kombájn össztömege még a mérlegrendszerrel is kevesebb, mint 2600 kg, ezért tökéletesen alkalmas 3,5 tonnás pótkocsival történő szállításra.

  • Könnyűszerkezetes rendszer: súlycsökkentés a könnyű anyagok következetes használatával.
  • Könnyű felépítmény: mindössze 2600 kg össztömegű parcellakombájn, beleértve a mérlegrendszert, a mintavevőt és a gabonatartályt
  • speciálisan gyártott ZÜRN T35 tandem tengelyes utánfutó 3500 kg megengedett össztömegű szállításhoz

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Zürn 130 galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!