Keresés
Close this search box.

Zürn 130-ST

Modell neve: 130-ST

Típus: Álló cséplőgép

A cséplőegység egyenletes adagolása egy hosszú, szállítószalaggal ellátott rakodóasztalon keresztül történik. A nagy karbantartó szárnyak könnyű hozzáférést biztosítanak a cséplőszerkezethez, valamint az álló cséplőgép tisztításához.

  • Cséplő- és tisztítóelemek megegyeznek a ZÜRN 130 modell elemeivel.
  • Cséplőszerkezet nagy elválasztófelülettel és különösen hatékony tisztítással.
  • A cséplőegység egyenletes terhelése egy hosszú rakodóasztalon, szállítószalaggal.
  • A nagy karbantartó nyílások könnyű hozzáférést biztosítanak a cséplőszerkezethez.
  • Egyszerű kezelés a központi vezérlőpanelen keresztül.

A helyhezkötött cséplőgép kombinálható termény kíméletes és alacsony veszteségű szüretelésére – a finom magvaktól a nagy szemű hüvelyesekig. A helyhez kötött cséplőgép cséplő- és tisztítóelemei megegyeznek a ZÜRN 130-éval. A cséplőegység egyenletes adagolása egy hosszú, szállítószalaggal ellátott rakodóasztalon keresztül történik. A nagy karbantartó csappantyúk könnyű hozzáférést biztosítanak a cséplőszerkezethez az álló cséplőegység tisztán tartásához. A helyhez kötött ZÜRN 130-ST cséplőgép számos opcióval egyedileg felszerelhető.

  • Pneumatikus gabonaszállító és zsákoló állvány a nagyobb munkakényelem érdekében (opció).
  • Sokoldalú hajtási lehetőségek villanymotorral vagy belső égésű motorral rendelkezik.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Zürn 130-ST galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!