Keresés
Close this search box.

Zürn 110

Modell neve: 110

Típus: Kompakt parcella kombájn

Kompakt kialakításának és kis tömegének köszönhetően a parcella-kombájn ideális a távolabbi tesztterületek közötti gyakori szállításhoz is.

  • Kompakt parcellakombájn kisparcellák gazdaságos cséplésére alklamas, valamint tenyészkertben használható.
  • Erőteljes gép, egyszerű kezeléssel és a cséplési és tisztítási funkciók egyszerű beállíthatóságával.
  • Nagyon jó manőverezhetőség a kompakt kialakításnak és a rövid, mindössze 2,30 m-es tengelytávnak köszönhetően.
  • Alacsony karbantartási költségek.

Nagyon könnyen kezelhető gép és rendkívül szervizbarát. A hajtás tisztán hidraulikusan, egy dupla lábpedállal működik előre és hátramenethez. Minden vágási és cséplési funkció közvetlenül a vezetőülésből vezérelhető mechanikus szelepműködtetéssel. A cséplő mechanizmust úgy tervezték, hogy hatékony legyen. Ebben az osztályban a legnagyobb homorú elválasztófelület garantálja a tiszta cséplési eredményeket és a nagy áteresztőképességet még nehéz betakarítási körülmények között is. A cséplődob fordulatszáma a variátoron keresztül fokozatmentesen állítható.

A felületrázóval és egyszitával történő tisztítás a gép teljesítményéhez igazodik. A kompakt szitafelület megfelel a növénynemesítés követelményeinek, és könnyen tisztítható, amíg a szem tiszta nem lesz. Kérésre a ZÜRN 110 dupla szitarendszerrel is felszerelhető.

A kompakt szitadoboz egyetlen befecskendező zsilippel lényegesen rövidebb tengelytávot tesz lehetővé. Ez növeli a manőverezhetőséget a szűk tenyésztelepen. Az opcionális gabonatartály 450 literes. Az ürítéshez a kiürítő csövet manuálisan kihajtják. Ezzel 2,60 m rakodási magasság érhető el.

  • A motor teljesítménye, valamint a cséplő- és tisztítóerő optimálisan összehangolt.
  • Könnyen szállítható az alacsony össztömegnek köszönhetően: 2600kg gabonatartállyal és mérőrendszerrel rendelkezik.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Zürn 110 galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!