Keresés
Close this search box.

Umwelt Függesztett dupla rotoros rotációs rendképző URR

Modell neve: URR

Típus: Több típus

Az URR K függesztett kétrotoros rendképzőkre könnyű-, masszív vázszerkezet, dupla rotoros kialakítás, minimális karbantartási igény jellemző. A rotorok a traktor fülkéjéből vezérelve hidraulikusan nyitható-csukható. A karok magas száma, a nagy rotorátmérő és a rotorok tandem kerekei még egyenetlen talajon is lehetővé teszik a hatékony munkavégzést.

A speciális „Y-meghajtás” nagy hajlásszögű kardántengelyek alkalmazásával csökken a tengelyek terhelése. A két rotoros rendképzők villái, gereblyéi nem érintkeznek a talajjal, ezért a takarmény energiában dús és szennyeződésmentes, mindez gazdaságos munkavégzés mellett érhető el.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Umwelt Függesztett dupla rotoros rotációs rendképző URR galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!