Keresés
Close this search box.

Maschio Giraffa 210

Modell neve: Giraffa 210

Típus: oldalra kitolható mulcsozó

Oldalsó mulcsozó azok számára, akik robusztusságot és sokoldalúságot szeretnének egy gépben. Széleskörű alapfelszereltségének és robusztus felépítésének köszönhetően bármilyen alkalmazásra alkalmas, a fűnyírástól a nagyobb cserjék aprításáig.

Hidraulikus oldalállítással. Oldalkitolás a traktor oldalvonalától balra: 800 mm, jobbra: 2760 mm. Meghajtó fordulat 540 ford/perc. Elől fémlap védelemmel. Rotor egyoldali meghajtással, ékszíjjal, nyitható hátfal. Hátul támasztó görgővel. Házon belül egy sor ellenkéssorral. Kiegyensúlyozott rotor, 22 db kalapácsos késsel. Tartozékként kardántengely.

Munkaszélesség 2120 mm.
Gép szélessége: 2320 mm
magassága: 1050 mm
hossza: 2160 mm
Tömeg: 640 kg
Teljesítményigény: min. 70 LE.

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Maschio Giraffa 210 galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!