Keresés
Close this search box.

Helti kompaktorok – merev vázas – függesztett

Modell neve: Helti S3 P6

Típus: Több típus

Az első rögtörősor üreges kialakítású, nem tartalmaz központi tengelyt, így minimalizálva az eltömődés, lerakódás lehetőségét. 8 mm-es edzett acél hullámpálcák helyezkednek el a kerületén, amelyek azon túl, hogy ellensúlyozni képesek a központi tengely hiányát, szélsőséges talajviszonyok között is biztosított az állandó munkamélység megtartása. Ezen kívül rendkívül nagy kopásállóságot és rugalmasságot mutatnak.

A munkagép épségének megőrzése érdekében a hengerek két oldalt rugóztatott kialakításúak – a váratlan erőteljes túlterhelés esetén enged – így csökkentve a fellépő erőket, amelynek elnyelése óvja a munkagépet. Túlterhelést jelenthetnek például a nagy bakhátak, vagy akár beton-, illetve kődarabok stb. is. Csapágyazott rögtörősorok, a hátsó dupla rögtörők üregesek, feszítésüket vastag erős orsó és rugó segíti elő. Munka közben a gép önhordó, mert az első-hátsó rögtörők képesek biztosítani a munkamélységet, illetve megtartani a kompaktor súlyát. Megbízható könnyen mozgó simítókkal szerelt, gyorscsatlakozású hárompont függesztőszerkezettel.

  • Erőgépigény min. 65 LE
  • kapák száma 18 db
  • munkaszélesség 230 cm
  • szállítási szélesség 235 cm
  • súly 720 kg

A tehnikai adatok tájékoztató jellegűek!

Kérje ajánlatunkat még ma

Felkeltette érdeklődését a termék? További kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi segítségére lenni!

Helti kompaktorok – merev vázas – függesztett galéria

A képek illusztrációk, nem minden esetben felelnek meg a valóságnak. A termék neve eltérhet az árajánlatban kapottól, de műszaki tartalma megegyezik. Az esetleges elírásért felelőséget nem vállalunk. Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, kollegáink örömmel segítenek Önnek!