Keresés
Close this search box.

Rakodógépek

Taian teleszkópos rakodók

Az egyik legnagyobb múltú teleszkópos rakodókat gyártó cég, mely óriási tapasztalattal és szakmai múlttal rendelkezik a rakodógépek gyártásban. Valamint az első gyártó, amely elkezdte gyártani a multifunkcionális teleszkóppal szerelt gumikerekes homlokrakodókat Kínában. Évek óta tartó folyamatos fejlesztési és tesztelési munkából adódóan a termékeik egyre kiforrottabbá váltak ezzel kivívták világszerte a vevők elismerését. A teleszkópos rakodó gépeink mind a mezőgazdasági munkákhoz, mind az állattartó telepek anyagmozgató tevékenységeihez ajánljuk, de partnereink tapasztalatai alapján biztonsággal mondhatjuk, hogy építőipari munkálatok során is ideális eszközként választhatóak.

TAIAN DY 25

Kompakt rakodógép

TAIAN DY 35

Kompakt rakodógép

TAIAN TL1500

Teleszkópos rakodógép

TAIAN TL2500

Teleszkópos rakodógép

TAIAN DY 1150

Teleszkópos rakodógép

KAIWEI homlokrakodó gépek

A Kaiwei komoly és kiforrott rendszerekkel és műszaki hátérrel rendelkezik, így hosszútávra ideális homlokrakodókat gyárt, melyek erősebbek és strapabíróbbak, mint a konkurensek más hasonló rakodói. A gyártó gépeire jellemző a komolyabb és vastagabb anyagok használata, illetve a tervezésről mindent elmond, hogy a Kaiwei 916-os modell 3,6 méteres emelési magassága 20%-al nagyobb mint a legfőbb konkurens modellek esetében. Mivel az alkatrész optimalizálás és a túltervezés jellemző a modellekre, így azok az építő ipar számára is remek alternatívát jelentenek!

A homlokrakodók kis fordulási sugárral a szűkebb helyen is kényelmesen használhatóak, hidraulikus szerkezetük miatt könnyen kezelhetőek. Ezért akár a mezőgazdaság munkáihoz, az állattartó telepek mindennapjaihoz, akár építőiparhoz is tökéletes és tartós megoldást nyújtanak.

KAIWEI 916

Törzscsuklós rakodógép

KAIWEI 930

Törzscsuklós rakodógép

EVERUN derékcsuklós rakodógépek

A gyártó rakodó gépéi széles körben elterjedtek Európa szerte. Ez adódik az igényesen kidolgozott dizájnból, mely párosul a minőségi anyaghasználattal – megtartva a kiváló ár érték arányt. Az Everun csuklós rakodó gépei sorra nyerik el a szakmai díjakat és emellett egyre több gazdaságban használják őket nagy megelégedéssel. A tervezés során a gyártó igénybe vette több független német mérnökcsoport munkáját a kész gépek minősé mellett ügyelve arra, hogy a napi használat mellett a lehető legpraktikusabbak lehessenek az átadott rakodógépek.

EVERUN ER 08

Derékcsuklós rakodógép

Az EVERUN ER08 kisméretű rakodógép igen praktikus gép a legtöbb esetben a mindennapi munkánk során.

EVERUN ER 12

Derékcsuklós rakodógép

Az ER12 gumikerekes rakodó az Everun gyártó egyik legnépszerűbb és legkeresetebb terméke.

EVERUN ER 16

Derékcsuklós rakodógép

Az EVERUN ER 16 egy igazán modern kompakt rakodógép, 1600kg-os emelőerővel.

Rakodógépeink között megtalálható minden munkafolyamathoz a legmegfelelőbb modell, valamint ezen felül rengeteg kiegészítő és adapter. Kínálatunk összeállítása során ügyeltünk arra, hogy mind a növénytermesztés, mind az állattartás, mind pedig az építőipari munkák esetében is tökéletes alternatívákat tudjunk kínálni.

Kotrógépek

NANTE minikotrók

Igyekszünk megtalálni azokat az eszközöket és gyártókart, melyek minőségében kompromisszumot nem kell kötni, de ettől függetlenül alacsonyabb ár fekvésűek. Így olyan megbízható és megfizethető gépeket és eszközöket tudunk kínálni, mint a Nante kotrók. A nagy múlttal rendelkező gyártó a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő tartós mindennapi használat során is gazdaságos gépeket készít, melyeket egyre többen használnak Európa szerte nagy megelégedéssel. Több minikotró mellett a midi kategóriát is érintő termékpalettánkon a legtöbb munkafolyamathoz ideális megoldást talál, akár építőipari, akár mezőgazdasági munkák elvégzésére. 

NANTE NT10

minikotró

NANTE NT12

minikotró

NANTE NT18

minikotró

NANTE NT45

midi kotró

Munkaeszközök homlokrakódó, rakodógép adapterek

Raklapvilla

Gödörfúró

Mélyásó kotró szerelék

Hidraulikus bontókalapács

Tolólap

Fűkasza adapter

Alternáló kaszafej

Alternáló kaszafej belógó gallyak eltávolításához

Útseprő adapter

Rönkfogó

Betonkeverő

4 az 1-ben kanál

Tolólap G101

Tolólap G201

Tolólap G301

Raklapvilla

Rönkfogó

Trágyavilla

Multi kanál

Siloharapó kanál

Földkanál

Gabonakanál

Magasürítésűkanál

Multikanál

Nyithatókanál

Nagy bálalift

Bálalift

Bálatüske

Bálafogó