Kárpátmedencei Gazdaságfejlesztési Program Pályázat

[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

palyazat magyar gepreCégcsoportunk erdészeti és mezőgazdasági gépek gyártásával és azok forgalmazásával foglalkozik.

Cégünk a saját cégcsoport, valamint szerződött partnereink termékeiből kínál kiváló minőségű, könnyen kezelhető függesztett, vontatott mezőgazdasági, valamint erdészeti gépeket.

Magyar tulajdonban lévő cégünk 2008 óta foglalkozik kommunális, mezőgazdasági, erdészeti és vízgazdálkodási gépek, eszközök forgalmazásával, ill. ezek garanciális és garancia időn túli szervizelésével, javításával.

Részt veszünk a külhoni magyarság támogatását szolgáló Kárpátmedencei Gazdaságfejlesztési Program megvalósításában, ahol a magyar gyártók termékeit (így a sajátjainkat is) kínáljuk a Program pályázatain induló gazdák számára. Elkötelezettek vagyunk a hazai gépgyártók termékeinek forgalmazásában, így a külhoni gazdák számára a Gazdaságfejlesztési Programban elsősorban a magyarországi gyártók gépeit kínáljuk. Cégünk az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkezik a Program működését, a pályázat rendjét tekintve.

Kollégáink azok számára, akik jobban meg szeretnék ismerni a pályázat menetét, akár személyes megkereséssel is szívesen segítenek, hogy a lehető legnagyobb eséllyel induljanak a pályázaton. Keressenek bennünket bizalommal!

[/fsn_text][fsn_text][/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük